„V noci jsem snil, že jsem motýlem, a teď nevím, zda jsem člověkem, který snil, že je motýlem, nebo zda jsem motýlem, kterému se zdá, že je člověkem“

Bibliografie

16. Květen 2008
  1. 1943 Moře je mým bratrem /Nevyšlo/
  2. 1945 Zjevení Orfea /2002/
  3. 1945-68 Rozprášené básně /1971/
  4. 1946-49 Město s velkoměsto /1950/
  5. 1948-56 Na cestě /1957/
  6. 1951-52 Vize Codyho /1960/
  7. 1951-69 Mag /1971/
  8. 1952 Doktor Sax /1959/
  9. 1952-60 Book of Dreams /1960/
  10. 1953 Podzemníci /1958/
  11. 1953 Maggie Cassidyová /1959/
  12. 1954-1955 Něco z Dharmy /nevyšlo/
  13. 1954 San Francisko Blues /1983/
  14. 1955 Probuď se /Nevyšlo/
  15. 1955 Mexiko City Blues /1959/
  16. 1955-56 Tristessa /1960/
  17. 1956 Vize Gerarda /1963/
  18. 1956-61 Andělé pustiny /1965/
  19. 1956 Old Angel Midnight /1993/
  20. 1956 Písmo zlaté věčnosti /1960/
  21. 1957-62 Haeven and Other Poems /1977/
  22. 1957 Dharmoví tuláci /1958/
  23. 1959 Pull My Daisy /1961/
  24. 1959 Trip Trap /1973/
  25. 1960 Pomes All Sizes /1992/
  26. 1960 Osamělý poutník /1960/
  27. 1961 Big Sur /1962/
  28. 1965 Satori v Paříži /1966/
  29. 1968 Vanity of Duluoz /1968/
Tvé hlasování: Žádná Průměr: 5 (2 hlasy)

Článek “Bibliografie” One response

  1. len pre upresnenie, More je

    len pre upresnenie, More je môj brat vyšlo a odporúčam

    Submitted by Kdokoliv (bez ověření)